Meewerkend Voorman Perserij

Frumarco B.V. is een dynamische organisatie, gevestigd tussen de boomgaarden in Beesel. Een groep gemotiveerde medewerkers produceert en verkoopt diverse fruitstropen van hoogwaardige kwaliteit. Onder de klanten van Frumarco B.V. vallen Nederlandse en Belgische supermarkt organisaties.

Voor onze vestiging in Beesel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Productiemedewerk(st)er:

(Fulltime)

Functie inhoud:

In bijna alle supermarkten in Nederland en België zijn wel producten van Frumarco te vinden. Het is dan ook van belang dat het startproces goed aangestuurd en begeleid wordt. Daar hoort een goede voorbereiding bij, zoals een juiste productieplanning, het instellen en bedienen van diverse machines, de controle van de voorraden en de kwaliteit van het fruit. Bij het pers- en indampproces is het van belang dat er wordt zorggedragen van tijdige aanvoer van het fruit voor het kookproces en het nemen van monsters van de aangevoerde grondstoffen. Uiteraard is het reinigen van de tanks en het schoonhouden van de werkplek in een levensmiddelenomgeving van groot belang. Als meewerkend voorman ben je ook het aanspreekpunt voor je collega’s en zorg je voor een goede werksfeer binnen je team waar je aan circa 4-6 medewerkers leiding geeft.

Ben jij:

Bereid om in ploegen te werken (geen weekenden);
Woonachtig omgeving Beesel;
Kwaliteitsgericht, Proactief, Gemotiveerd, Collegiaal, neemt verantwoordelijkheid, Flexibele werkinstelling, oog voor orde en netheid, Hands on mentaliteit;
VMBO werk- en denkniveau;
In het bezit van een Heftruck certificaat.

Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Voldoe je niet aan alle eisen, maar spreekt deze functie je wel aan, laat je dan niet weerhouden om toch te solliciteren!

Wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf met een collegiale werksfeer, een markt conform salaris en prima arbeidsomstandigheden.

Reacties
Wil je graag bij Frumarco B.V. werken? Stuur dan je CV en een korte, goed gemotiveerde brief naar Frumarco BV, t.a.v. Daphne Visschers-Frissen, d.visschers@frumarco.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Visschers-Frissen: Tel. +31 (0)6-46428169.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.